BEAUTY

Beauty Notes #19: Το απόλυτο τζελ για πυκνά φρύδια

Η επιστροφή του στο corner της Benefit Cosmetics στα Sephora μας έκανε να σηκωθούμε από το γραφείο μας και να χειροκροτούμε. Για να είμαστε ειλικρινείς, όχι μόνο εμάς, αλλά και εκατοντάδες γυναίκες σε όλο τον κόσμο που ειναι #GimmeBrowAddicts και θέλουν τα φρύδια τους να είναι πάντα στην εντέλεια, χωρίς να σπαταλήσουν άπειρο χρόνο μπροστά στον καθρέφτη. Ναι, καλά κατάλαβες, το αγαπημένο τζελ με χρώμα για τα φρύδια Gimme Brow+ επέστρεψε στην πιο "plus" εκδοχή του με ανανεωμένη σύνθεση για γεμίσει και να δώσει σχήμα στα αραιά και λεπτά φρύδια μας με μία μόλις κίνηση!

Από τις: Έφη Ανέστη, Βιβή Αγγελάκη

Τι το κάνει μοναδικό στο είδος του; Οι μικροσκοπικές ίνες που περιέχει προσκολλώνται στο δέρμα και στις τρίχες, δημιουργώντας ένα φυσικά πυκνό και καλοσχηματισμένο φρύδι. Μάλιστα, το ειδικό μικροσκοπικό, κωνικό βουρτσάκι εξασφαλίζει εύκολη και τέλεια εφαρμογή, χαρίζοντας όγκο και τιθασεύοντας τα φρύδια. Το καλύτερο; Είναι ανθεκτικό στο νερό και έχει μεγάλη διάρκεια, ιδανικό (και) για το καλοκαιρινό νεσεσέρ σου!

Extra beauty tip: Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το άκρο του για πιο ακριβή εφαρμογή και για να δώσεις σχήμα στα πιο λεπτά τμήματα των φρυδιών σου, όπως το τόξο και η άκρη.

 

Για κάθε έξτρα πληροφορία, συμβουλή, κ. ά., είμαστε στη διάθεσή σου στο Instagram.

ΈφηΒιβή

χχ