BEAUTY LOOK

#PFW: Τα highlights από τα beauty looks που είδαμε στην πασαρέλα

Η Εβδομάδα Μόδας ολοκληρώνεται στην πόλη του φωτός με τους θρυλικούς παριζιάνικους οίκους να έχουν την τελευταία λέξη κυριολεκτικά στα trends και να δίνουν την απαραίτητη πινελιά πολυτέλειας και λάμψης σε κάθε trend. Από τον τολμηρό και πάντα ευρηματικό οίκο Chanel, μέχρι και το εκκεντρικό brand του Alexander McQueen, τα beauty look από την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού έχουν πολλά να σου πουν και να σε προετοιμάσουν για την άνοιξη που θα έρθει.

Ωστόσο, θα ήθελα να σημειώσω, ότι το Παρίσι φέτος πέρα από την πάντα άψογη παρουσία του και στα beauty trends, δεν προκάλεσε τις εντυπώσεις. Φυσικά, έχει πράγματα που μπορείς να κρατήσεις για να πάρεις έμπνευση αλλά τα άκρα ήταν αυτά που κυριάρχησαν και μάλλον πρέπει να βρούμε τρόπους να τα προσαρμόσουμε σε beauty looks που μπορούν να σταθούν στην καθημερινότητα.

Chanel

A post shared by CHANEL (@chanelofficial) on

Στο fashion show του οίκου Chanel θα δεις μία πιο θεατρική ματιά στο μακιγιάζ, με έντονα smokey eyes, χρώμα στα ζυγωματικά και κόκκινα χείλη.

Balmain

AP Photo/Francois Mori

Side-part hairstyle με απαλά κι ελαφριά σπασίματα από τον Sam McKnight για τον Balmain.

Lanvin

Elements of style #LanvinSS18 #LanvinFemme #Lanvin #LanvinBTS #OlivierLapidus | @sabinevilliard

A post shared by LANVIN (@lanvinofficial) on

Ο Tomohiro Ohashi έκανε τα hairstyle στο fashion show του οίκου Lanvin και έκλεψε τις εντυπώσεις, ντύνοντας την χαμηλή αλογοουρά με ένα μαντήλι.

Dior

AP Photo/Kamil Zihnioglu

Ο Guido Palau έδωσε έδωσε μία ρομαντική και girly πινελιά στα hairlook που συνόδευε τα outfits του catwalk.

Valentino

A post shared by Pat McGrath (@patmcgrathreal) on

Η Pat MacGrath τόλμησε να βάλει χρώμα στο makeup του Valentino κάνοντας τα μάτια των μοντέλων ροζ και δίνοτνας μία glossy αίσθηση στο αποτέλεσμα.

Saint Laurent

AP Photo/Kamil Zihnioglu

O Tom Pecheux έδωσε ένα απόλυτα φυσικό και φρέσκο makeup look στα μοντέλα που έφερνε ισορροπία στο extravagnat ύφος των δημιουργιών του οίκου.

Alexander McQueen

Ιδιαίτερο wet hairlook από τον Guido Palau και μακιγιάζ με λίγη ένταση στα μάτια από την Lucia Pieroni.

 

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Kamil Zihnioglu