BEAUTY LOOK

Couture fashion week: Τα beauty looks που ξεχωρίσαμε

Ολοένα και περισσότερο ενδιαφέρον προκαλούν τα fashion shows των μεγάλων οίκων μόδας ανά τον κόσμο. Πρόσφατα το ενδιαφέρον είχε στραφεί στο Παρίσι και την Couture fashion week με θρυλικά catwalks να αφήνουν τη δική τους ιστορία. Παραμυθένιες δημιουργίες σε φανταστικά σκηνικά και εντυπωσιακά beauty looks που έδιναν ένα ακόμα μοναδικό touch στο τελικό αποτέλεσμα του Παρισιού.

Λάμψη, φυσικότητα και χρώμα ήταν οι βασικοί άξονες που κινήθηκαν οι makeup artists και οι hairstylists των θρυλικών οίκων μόδας. Δες αναλυτικά τα βασικά σημεία που θα αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για τα επόμενα beauty looks.

Valentino

Η Pat McGrath έδωσε λάμψη στο πρόσωπο, ενώ φώτισε το βλέμμα με λευκό μολύβι. Στο hairstyle, o Guido Palau επέλεξε χαμηλά ponytails με τούφες ελεύθερες που έπεφταν ανέμελα στο πρόσωπο. 

AP Photo/Thibault Camus

A post shared by Valentino (@maisonvalentino) on

Chanel

Το rainbow eye makeup του Chanel κέρδισε τις εντυπώσεις και φυσικά υπεύθυνος ήταν ο Tom Pecheux. Ο Sam McKnight φρόντισε για τα looped ponytails που συνοδεύονταν από τα εξαιρετικά καπέλα της συλλογής.

A post shared by CHANEL (@chanelofficial) on

A post shared by CHANEL (@chanelofficial) on

 

Elie Saab

Gold & glow ήταν η βάση για το μακιγιάζ του Valentino, δια χειρός Tom Pecheux, ο οποίος έδωσε λίγη ένταση στα μάτια με μαύρο περίγραμμα. Όσο για τα μαλλιά, ο Orlando Pita έκανε στα μαλλιά των μοντέλων απαλά waves, ενώ χρησιμοποίησε χρυσές κορδέλες, τοποθετημένες σαν στέμμα.

AP Photo/Francois Mori

AP Photo/Francois Mori

Maison Margiela

Η Pat McGrath δημιούργησε και πάλι ένα υπέροχο lip trend με κόκκινα χείλη που καλύπτουν διαφάνειες, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Υπεύθυνος για το εκκεντρικό hairstyle ήταν ο Eugene Souleiman, ο οποίος διάλεξε ένα slicked hairstyle με σχέδια, όπως αστέρια που δημιουργήθηκαν με ειδικά spray.

Christian Dior

Ο makeup artist, Peter Phillips έδωσε στο beauty look τον τίτλο ”savage natural beauty”. Λαμπερή επιδερμίδα, ενυδατωμένα χείλη και έντονα φρύδια που κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Όσο για τα μαλλιά, ο Guido Palau επέλεξε messy, low ponytails που έδινα ακόμα ένα natural touch στο σύνολο.

A post shared by Dior Official (@dior) on

 

Armani Privé

Μακιγιάζ με focus στα μάτια και clean skin είδαμε στο catwalk του Armani Privé ενώ τα μαλλιά ήταν τραβηγμένα προς τα πίσω, ενώ καλύπτονταν από καπέλα με βέλο που έπεφτε στα μάτια, κάνοντας το beauty look πιο dramatic.

A post shared by Armani (@armani) on

 

AP Photo/Thibault Camus

Giambattista Valli

Καλοσχηματισμένα φρύδια και glossy χείλη σε έντονες κόκκινες αποχρώσεις ήταν το μακιγιάζ που επέλεξε η Val Garland. Στο hairstyle, o James Pecis επέλεξε χαμηλές αλογοουρές με ελαφρώς messy ύφος για να ολοκληρώσουν το look.

AP Photo/Kamil Zihnioglu

A post shared by Fugly Candy (@fugly.candy) on

 

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Francois Mori