BEAUTY

Αυτές είναι οι αντηλιακές κρέμες νέας γενιάς που προστατεύουν από τη γήρανση

Ο καιρός που έβγαινες στον ήλιο χωρίς αντηλιακό έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Το ίδιο και η εποχή που το αγόραζες χωρίς να ελέγξεις τη σύνθεση ή τις ιδιότητές του. Κι αν είσαι πιστή αναγνώστρια της Beauty στήλης του Ladylike  θα ξέρεις πως α) το αντηλιακό είναι απαραίτητο όλο τον χρόνο, ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες και β) η φωτογήρανση είναι μία από τις βασικότερες μορφές γήρανσης -σημείωσε εδώ, πως η φωτογήρανση είναι στην ουσία τα σημάδια γήρανσης που προκαλούνται στην επιδερμίδα μετά από καθημερινή έκθεση στις ακτίνες του ήλιου και το 90% της όψης της γερασμένης επιδερμίδας οφείλεται σε αυτή. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως η ανάγκη για αντηλιακή προστασία και αντιγήρανση είναι πλέον επιτακτική.

Η επιστήμη της κοσμετολογίας όμως εξελίσσεται και η Cleria έρχεται να μας παρουσιάσει δύο «ολοκαίνουργια» όπλα της beauty ρουτίνας μας, τις αντηλιακές κρέμες νέας γενιάς που εκτός από την αντηλιακή προστασία (SPF 50 & SPF 30), συνδυάζουν την υψηλή προστασία και την αντιμετώπιση της γήρανσης, είτε πρόκειται για ορμονική γήρανση, είτε για φωτογήρανση, μιας και περιέχουν στη σύνθεσή τους αντιγηραντικούς και αντιοξειδωτικούς παράγοντες.

 

Και επειδή η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία, δεν έχεις παρά να κάνεις τα νέα αντηλιακά της Cleria must have του νεσεσέρ σου. Απορροφώνται άμεσα χωρίς να αφήνουν υπολείμματα και λιπαρότητα στο δέρμα, χαρίζουν βαθειά ενυδάτωση,  ενώ παράλληλα είναι υποαλλεργικά και δεν περιέχουν σιλικόνη. Το καλύτερο; Μπορούν να αντικαταστήσουν την αντιγηραντική κρέμα που χρησιμοποιείς καθημερινά, μιας και έχουν 2 σε 1 τεχνολογία. Αντηλιακή κρέμα και αντιγηραντική κρέμα πλέον έγιναν ένα και πολύ μας αρέσει.

Ποια είναι η καταλληλότερη όμως αντηλιακή κρέμα για εσένα;

Ανάλογα με το ηλικιακό group που ανήκεις, επίλεξε την ιδανικότερη!

Αν ανήκεις στο group των 18-35, η Cleria Antioxidant Sun Cream  είναι η αντηλιακή κρέμα που θα προστατεύσει την επιδερμίδα σου μεταξύ άλλων από τις πανάδες και τις δυσχρωμίες.

 

Έχει πλούσια αντιοξειδωτική δράση, για την οποία ευθύνεται το Μωβ Ginseng, ισχυρός αντιοξειδωτικός παράγοντας που μειώνει κατά 21% την παραγωγή οξειδωτικών μορίων και είναι 161% αποτελεσματικότερος από την κοινή βιταμίνη Ε, ενώ σε συνδυασμό με το Υαλουρονικό Οξύ που ενισχύει τη διεισδυτικότητα και αυξάνει την παραγωγή ελαστίνης, βελτιώνουν την εσωτερική δομή της επιδερμίδας. Παράλληλα,  μειώνεται η εμφάνιση ελευθέρων ριζών, εμποδίζεται η πρόωρη γήρανση του δέρματος και καταπραΰνονται τυχόν ερεθισμοί, συγκρατώντας την υγρασία στα βαθύτερα στρώματά της. Τέλος, η βιταμίνη Ε  έρχεται να ενισχύσει την αντιοξειδωτική προστασία και να βοηθήσει στη διατήρηση της υγείας της επιδερμίδας. Κυκλοφορεί με SPF 30 και  SPF 50.

 

Αν πάλι έχεις κλείσει τα 35, η Cleria Age Protect Sun Cream SPF30 & SPF50 συνδυάζει αντηλιακή προστασία και ισχυρή αντιγηραντική δράση κατά των ρυτίδων.

 

Έχοντας ως βασικό συστατικό το πολύτιμο έλαιο Μαστίχας, επαναφέρει την πρωτεΐνη KLOTHO, ή αλλιώς την πρωτεΐνη της νεότητας, στα επίπεδα που ήταν μία 10ετία πριν. Παράλληλα, το υαλουρονικό οξύ 3πλής δράσης ενισχύει τη διεισδυτικότητα, βελτιώνει την εσωτερική δομή της επιδερμίδας και αυξάνει την παραγωγή ελαστίνης. Και σε αυτή την περίπτωση οι ελεύθερες ρίζες μειώνονται, καθυστερώντας την εμφάνιση σημαδιών πρόωρης γήρανσης της επιδερμίδας. Η αντιοξειδωτική προστασία ενισχύεται με την προσθήκη της Βιταμίνης Ε που συμβάλλει στη λαμπερή όψη της επιδερμίδας, ενώ τέλος, η αλλαντοΐνη καταπραΰνει τους ερεθισμούς και βοηθά στην αποκατάσταση της υγιούς όψης της επιδερμίδας.

 

Αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάς σε κάθε περίπτωση είναι πως το αντηλιακό αποτελεί το must have προϊόν Χειμώνα- Καλοκαίρι, ειδικά στην χώρα μας και οι  νέες αντηλιακές κρέμες Cleria υψηλής προστασίας – SPF 50 & SPF 30 – με αντιγηραντικούς και αντιοξειδωτικούς παράγοντες μπορούν να χρησιμοποιούνται καθημερινά και ως κρέμες ημέρας.