MAKEUP

Όσκαρ 2017: Τα beauty looks από το λαμπερό Vanity Fair after party

Το πάρτι του Vanity Fair που ακολουθεί την τελετή των Όσκαρ έχει καθιερωθεί πια ως θεσμός και φυσικά μετά την ανακοίνωση και του τελευταίου βραβείου, όλο το νεδιφέρον στρέφεται προς τις λαμπερές αφίξεις στο πάρτι.

Φέτος, οι celebrities κατέφτασαν με εξίσου λαμπερές εμφανίσεις. Πολλές κυρίες που είδαμε στο πάρτι να λάμπουν δεν περπάτησαν το κόκκινο χαλί πριν την τελετή των Όσκαρ, ωστόσο οι εμφανίσεις τους δεν είχαν τίποτα να ζηλέψουν από τις red carpet που προηγήθηκαν.

Τουλάχιστον, όσον αφορά στα beauty looks, τα μαλλιά και το μακιγιάζ στο πάρτι του Vanity Fair ίσως είχαν περισσότερο ενδιαφέρον απ’ ότι στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ. Κυρίως στα χτενίσματα, η έμπνευση ήταν σαφώς καλύτερη, όπως θα δεις και μόνη σου παρακάτω.

Emily Ratajkowski

© Getty Images / Ideal Image

Εντυπωσιακός κότσος και smokey eyes σε σκούρα μπλε απόχρωση για το όμορφο μοντέλο. Στα χείλη προτίμησε ένα matte, nude lipstick ενώ το λευκό μολύβι στην εσωτερική γωνία των ματιών έκανε το βλέμμα της ακόμα πιο εντυπωσιακό.

Adriana Lima

© Getty Images / Ideal Image

Δεν χρειάζεται να κάνει πολλά η Adriana Lima για να κλέψει τις εντυπώσεις. Ένα sleek ponytail και μαύρο περίγραμμα γύρω από τα γατίσια μάτια της αρκούν ακόμα και για μία επίσημη εμφάνιση, όπως αυτή.

Jennifer Aniston

© Getty Images / Ideal Image

Κάθε χρόνο είναι σχεδόν ίδια. Φρέσκια και χαμογελαστή πάντα με γήινες αποχρώσεις στο μακιγιάζ και ίσια μαλλιά, εμφανίστηκε η Jennifer Aniston.

Kate Beckinsale

© Getty Images / Ideal Image

Έκλεψε κάτι από το παλιό καλό Hollywood και το συνδύασε με τις σύγχρονες τάσεις. Η κυματιστή τούφα που άφησε να πέσει μπροστά έδωσε λίγο περισσότερη λάμψη στην εμφάνισή της, διατηρώντας όμως την ισορροπία με το κομψό μακιγιάζ της.

Kate Bosworth

© Getty Images / Ideal Image

Μία ακόμα retro, καθηλωτική εμφάνιση από την Kate Bosworth. Burgundy lips και ανεπαίσθητη κυματισμοί στο sleek hairstyle της ήταν αρκετά για να ολοκληρώσουν την εμφάνισή της με τον καλύτερο τρόπο.

Kate Hudson

© Getty Images / Ideal Image

Η Kate Hudson με τολμηρό χτένισμα αλλά safe, natural μακιγιάζ για μία ομολογουμένως εντυπωσιακή εμφάνιση.

Kate Upton

© Getty Images / Ideal Image

Wavy μαλλιά και κόκκινα χείλη για την sexy bombshell, Kate Upton, η οποία έφερε τη λάμψη του παλιού Hollywood στο πάρτι του Vanity Fair.

Rosie Huntington-Whiteley

© Getty Images / Ideal Image

Η όμορφη Rosie ποντάρει συχνά στα υπέροχα φυσικά της χαρακτηριστικά, τα οποία αναδεικνύει με κομψά updos. Εδώ προτίμησε το eyeliner για να τονίσει λίγο το βλέμμα της και άφησε σε γήινους τόνους όλο το υπόλοιπο μακιγιάζ.

Κεντρική φωτογραφία: © Getty Images / Ideal Image