ARIANA GRANDE

Η Ariana Grande με ένα εντελώς διαφορετικό από τα συνηθισμένα χτένισμα και μακιγιάζ

Ακούγοντας το όνομα της Ariana Grande, μερικά από τα  πρώτα πράγματα που σου έρχονται κατά νου είναι τα πολύ μακριά καστανά μαλλιά της, το signature half up ponytail της και το cat eye look στο μακιγιάζ της. Πώς θα σου φαινόταν τώρα αν σου έλεγα πως η σημερινή εικόνα της Ariana δεν έχεις καμία σχέση με όλα τα παραπάνω;

 

Στη φωτογραφία που ανέβασε πριν λίγες μέρες στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram ο hairstylist Chris Appleton, η Ariana εμφανίζεται με πλατινέ, πολύ ανοιχτά ξανθά μαλλιά, πιασμένα σε ένα ψηλό top knot με τρεις ανάποδες γαλλικές πλεξούδες στο μπροστινό τμήμα και μία παστέλ, ανοιχτή μωβ (στο χρώμα της λεβάντας) σκιά στα μάτια της, διά χειρός του makeup artist, Patrick Ta. Το καλύτερο βέβαια part αυτού του look της, ήταν ο matchy-matchy συνδυασμός της λιλά σκιάς με το διάφανο λιλά μανικιούρ της.

Κι αν το χτένισμά της σου φαίνεται πολύ extreme για τα δικά σου γούστα, τότε δεν έχεις παρά να πειραματιστείς με τις ανοιχτές μωβ-λιλά αποχρώσεις στο μακιγιάζ σου και με ένα κλικ εδώ θα σου θυμίσω 4 εναλλακτικούς τρόπους να το υιοθετήσεις  στο beauty look σου.