ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Τα καλύτερα αντηλιακά του φετινού καλοκαιριού

Μην αμελείς το αντηλιακό. Δεν είναι ανάγκη να είσαι ξαπλωμένη σε απλώστρα και να ακούς το κύμα να σκάει στα πόδια σου. Κάθε φορά που εκτίθεσαι στον ήλιο, η αντηλιακή προστασία να μη σου λείπει.

Τα βασικότερα λάθη

Το ξεχνάς

Φοράς το ίδιο εδώ και μία δεκαετία, κάθε φορά που έρχονται οι καλοκαιρινές διακοπές

Το έχεις αποθηκεύσει σε μέρος ζεστό

Δε βάζεις αρκετό

Δεν το ανανεώνεις όσες φορές θα έπρεπε

Δε φοράς το σωστό δείκτη προστασίας

Παραλείπετε μέρη του σώματος, όπως η πλάτη

Το ξεχνάτε όταν έχει σκιά

Το φετινό καλοκαίρι δε θα σε βρει με κόκκινη μύτη. Το αντηλιακό ανά χείρας για να αποφευχθεί το κάψιμο. Κάναμε την έρευνά μας και βρήκαμε τα 10 καλύτερα της αγοράς.

Έχουμε και κουπόνι για εσάς. Κωδικός για Ladylike: LADYWIN10. Η έκπτωση κάθε κουπονιού είναι 10% επί της παραγγελίας και ισχύει μέχρι τις 7/6/2015.

Αντηλιακή κρέμα προσώπου με χρώμα Korres, 8.91€, -55%

 

Αντηλιακή-αντιρυτιδική κρεμά ολοκληρωμένης καθημερινής φροντίδας με κλινικά αποδεδειγμένη δράση κατά των πανάδων που προσδίσει ομοιόμορφο τόνο με χρώμα. Φυτικά Βλαστοκύτταρα Κόκκινου Σταφυλιού: Το καινοτόμο δραστικό από φυτικά βλαστοκύτταρα Κόκκινου Σταφυλιού, πλούσιο στις ισχυρά αντιοξειδωτικές ανθοκυανίνες, προστατεύει την επιδερμίδα από τη φωτογήρανση, κύρια αιτία δημιουργίας ρυτίδων. Curcuma Longa: Το εκχύλισμα Curcuma Longa από ρίζα Κουρκουμά, ρυθμίζει τη σύνθεση μελανίνης και έχει αποδεδειγμένη προληπτική και επανορθωτική δράση κατά των πανάδων. Kάρδαμο: Το ενεργό εκχύλισμα από Κάρδαμο ενισχύει τη σύνθεση του κολλαγόνου, ενυδατώνει την επιδερμίδα και απαλύνει την εμφάνιση ρυτίδων, χαρίζοντας λάμψη και ομοιόμορφο τόνο.

Αντηλιακή κρέμα προσώπου με γιαούρτι Korres, 6.75€, -55%

 

Αντηλιακή κρέμα προστασίας με ελαφριά υφή για το πρόσωπο Με Χρώμα & SPF 50. Με Βιολογικό Γιαούρτι παρέχει καταπραϋντική δράση από τις ακτινοβολίες UVA & UVB. Κατάλληλη για Ευαίσθητες Επιδερμίδες. Το γιαούρτι, φυσική πηγή λακτόζης, πρωτεϊνών, ιχνοστοιχείων και βιταμινών, αυξάνει τα επίπεδα υγρασίας στις ανώτερες στιβάδες της επιδερμίδας και προσφέρει αίσθηση δροσιάς. Το έλαιο της αβησσυνίας θρέφει κι ενυδατώνει σε βάθος χωρίς να αφήνει σημάδια λιπαρότητας.

Αντηλιακό σπρέι Avene, 14.64€, -35%

 

Το αντηλιακό σπρέι SPF 50+ της Avene προσφέρει πολύ υψηλή προστασία στο ευαίσθητο δέρμα του προσώπου και του σώματός σας. Είναι αποτελεσματικό στο σύνολο του φάσματος της ηλιακής ακτινοβολίας, κάνοντάς το κατάλληλο για άτομα με πολύ ανοιχτόχρωμο και λευκό δέρμα και ξανθά ή κόκκινα μαλλιά, με υπερευαίσθητο δέρμα στον ήλιο και με δέρμα που πάντα καίγεται. Η λεπτόρρευστη, αόρατη και μη λιπαρή υφή του κάνει την εφαρμογή ιδιαίτερα ευχάριστη χωρίς να αφήνει λευκά ίχνη.

Αντηλιακό διάφανο λάδι Frezyderm, 10.76€, -45%

 

Έχει μη λιπαρή υφή, που απορροφάται άμεσα και είναι ιδανικό για την ανδρική επιδερμίδα που έχει έντονη τριχοφυΐα καθώς και για την περιοχή της φαλάκρας. Προσφέρει παρατεταμένη και σταθερή ηλιοπροστασία, προστατεύει τα βλαστοκύτταρα του δέρματος, θωρακίζει το DNA και ενισχύει τους μηχανισμούς αυτοεπιδιόρθωσής του, προστατεύει από τη φωτογήρανση και τη φωτοανοσοκαταστολή και παρέχει αποτελεσματική αντιοξειδωτική προστασία και προστασία από τους περιβαλλοντικούς ρύπους.

Αντηλιακό γαλάκτωμα Anthelios La Roche Posay, 13.80€, -40%

 

Βελούδινο γαλάκτωμα που προσφέρει αντιηλιακή προστασία σε πλήρη αρμονία με ευαίσθητες και αλλεργικές στον ήλιο επιδερμίδες. Ανθεκτικό στο νερό. Η σύνθεση του περιέχει το ιαματικό νερό της La Roche-Posay χωρίς άρωμα και Paraben.

Ενυδατικό σπρέι Ideal Soleil Bronze Vichy, 13.20€, -40%

 

Ενυδατικό σπρέι υψηλής αντηλιακής προστασίας και βελτιστοποίησης μαυρίσματος για το σώμα. Με αντιοξειδωτικές ιδιότητες που αντισταθμίζουν την απώλεια της βιταμίνης Ε που προκαλείται από τις ακτίνες UV και ενισχύουν τον φραγμό της επιδερμίδας, εμποδίζοντας τη γήρανση του δέρματος που προκαλείται από την ηλιακή ακτινοβολία. Εμπλουτισμένο με υαλουρονικό οξύ που προσφέρει πιο ρευστή υφή, διευκολύνει την εφαρμογή του και δίνει στο δέρμα την αίσθηση της άνεσης κατά τη διάρκεια της έκθεσης.

Αντηλιακή κρέμα προσώπου για τις πανάδες Apivita, 12.90 €, -40%

Με 77% φυσικά συστατικά, η αντιηλιακή κρέμα APIVITA SUNCARE με SPF 50 και UVA 26 προσφέρει αποτελεσματική προστασία από την UVA και UVB ακτινοβολία με φωτοσταθερό συνδυασμό φίλτρων, ενώ συμβάλλει στη μείωση του αριθμού και της έντασης των πανάδων και προστατεύει από τη δημιουργία νέων. Παράλληλα,θωρακίζει απέναντι στη φωτογήρανση και τις ελεύθερες ρίζες και ενισχύει την άμυνα της επιδερμίδας.

Αντηλιακή κρέμα προσώπου για ευαίσθητες επιδερμίδες Solene, 9.90€, -40%

Αντηλιακή κρέμα προσώπου υψηλής προστασίας για ευαίσθητες ξηρές επιδερμίδες, Με soothing complex για ολοκληρωμένη προστασία από τις αλλεργίες που προκαλεί η έκθεση στη UV ακτινοβολία. Με τεχνολογία dry active, απορροφά την περίσσεια λιπαρότητα και γυαλάδα, για ματ αποτέλεσμα διαρκείας. Με εξαιρετικά ελαφριά, βελούδινη υφή για ιδανική εφαρμογή, και σαν ενυδατική βάση για το καθημερινό μακιγιάζ.

Γαλάκτωμα σώματος για ενεργοποίηση του μαυρίσματος Lierac, 16.58€, -35%

 

Γαλάκτωμα σώματος SPF 6, ενεργοποίηση του μαυρίσματος και αντιγηραντική δράση. Η αντηλιακή σειρά Sunific της Lierac κέρδισε το βραβείο υπεροχής PRIX D’EXCELLENCE DE LA BEAUTE 2013 του Marie Claire.

Προστασία χειλιών Aloe Vera Optima, 3.12€, -30%

 

Πλούσιο μαλακτικό βάλσαμο για την προστασία των χειλιών. Είναι ιδανικό για ξηρά, ραγισμένα και σκασμένα χείλη. Είναι σχεδιασμένο με ζελέ Αλόης για να μαλακώνει και να ενυδατώνει τα χείλη ενώ η ειδική φόρμουλα με Tea Tree και Μενθόλη (Έλαιο μέντας) προσφέρει απόλυτη προστασία από τις βλαβερές ακτίνες UVA και UVB του ήλιου. Είναι επίσης εμπλουτισμένο με βιταμίνες Ε και Β5.