BEAUTY

Αδιάβροχα καλλυντικά, πολύτιμοι φίλοι μου

Οι καλοκαιρινές διακοπές μας θέλουν χαλαρές, δροσερές, ανάλαφρες, με ανανεωμένη διάθεση και φυσικά όμορφες. Είναι γεγονός ότι για το τελευταίο, το μακιγιάζ παίζει σημαντικό ρόλο, πλην όμως ο συνδυασμός του με τις υψηλές θερμοκρασίες και την επαφή με το νερό δεν είναι ιδανικός.

Φυσικά, λύση υπάρχει: το «κλειδί» είναι η σωστή επιλογή look – φυσικού κατά προτίμηση – και των ειδικευμένων προϊόντων που θα σου εξασφαλίσουν μακιγιάζ με μεγάλη διάρκεια παρά τις αντίξοες συνθήκες στην παραλία.

Για να απολαύσεις λοιπόν τις υπέροχες στιγμές δροσιάς στην πισίνα και τη θάλασσα, αφιέρωσε ελάχιστο χρόνο πριν αποδράσεις για να προμηθευτείς αδιάβροχα προϊόντα μακιγιάζ που θα βελτιώσουν τα χαρακτηριστικά σου ολοκληρώνοντας την καλοκαιρινή σου εικόνα.

 

Πρόκειται για ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα με νέας γενιάς φόρμουλες που δεν «τρέχουν» ή «σπάνε», δεν μουτζουρώνουν το δέρμα και, τέλος, δεν μπορούν να αφαιρεθούν εύκολα ακόμα κι όταν βρίσκεστε σε υγρό περιβάλλον. Η ποικιλία από τους οίκους καλλυντικών είναι μεγάλη – μπορείς να διαλέξεις από μάσκαρα μέχρι μολύβια φρυδιών και σκιές ματιών. Απαραίτητη προϋπόθεση η προσεγμένη εφαρμογή για να κρατηθεί το μακιγιάζ σας στη θέση του άψογο για πολλές πολλές ώρες.

Tip: Σε καμία περίπτωση, μην χρησιμοποιείς αδιάβροχο μακιγιάζ αν έχεις ιστορικό με αλλεργίες στην περιοχή των ματιών και γύρω από τα βλέφαρα ή έχεις ιδιαίτερα ευαίσθητο δέρμα αφού μπορεί να εντείνει το πρόβλημα. Προτίμησε το φυσικό ”go bare” look.

Intense Liquid Eyeliner, Dolce & Gabbana Make Up, Attica City Link

 

Τζελ φρυδιών Pro Longwear Waterproof Brow Set (Toasted Blond), MAC

 

Ιριδίζουσα κρεμώδη αδιάβροχη σκιά ματιών Aqua Cream, Fard Crème Waterproof, Make up for Ever, Sephora

 

Αδιάβροχο μολύβι φρυδιών Perfectly Defined Long-Wear Brow Pencil, Bobbi Brown, Attica Golden Hall

 

Αδιάβροχη μάσκαρα Diorshow Iconic Overcurl Waterproof Mascara, Dior

 

Αδιάβροχο φον-ντε-τεν Pro Longwear Nourishing Waterproof Foundation, MAC

 

Αδιάβροχο υγρό κραγιόν μακράς διάρκειας Aqua Rouge (No 19 Grenade), Make up for Ever, Sephora