SAINT LAURENT

Η Zoë Kravitz είναι έτοιμη να σε δελεάσει με το νέο της άρωμα

Χαρακτηρίστηκε από το περιοδικό Variety μία από τις «ηθοποιούς που αξίζει να παρακολουθήσεις», ενώ έγινε ακόμη πιο γνωστή για την ακαταμάχητη ερμηνεία της στην επιτυχημένη μίνι σειρά της HBO "Big Little Lies", που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό σε όλο τον κόσμο. Βέβαια, εξίσου γνωστή είναι για την έμφυτη αίσθηση του στυλ και η ικανότητά της να επιλέγει look που αντικατοπτρίζουν τη δυναμική της προσωπικότητα είναι αυτά που την χαρακτηρίζουν περισσότερο.

Αρκετά τολμηρή στις καλλιτεχνικές της επιλογές, η Zoë Kravitz κεντρίζει το βλέμμα από την πρώτη στιγμή που εμφανίζεται στην οθόνη και τη σκηνή και κάπως έτσι, ο έμφυτος μαγνητισμός, το μυστήριο και η χαρισματικότητά της αποτέλεσαν το βασικό όχημα  για να διευρύνει τον υφιστάμενο ρόλο της ως Παγκόσμια Πρέσβειρα Μακιγιάζ του Οικου YSL Beauté , καθιστώντας την πλέον το νέο παγκόσμιο πρόσωπο και εκπρόσωπο του εμβληματικού αρώματος Black Opium. Ένα εθιστικό, αισθησιακό άρωμα που συνεχίζει να προκαλεί και να σαγηνεύει σε όλες τις εκδόσεις του.

A post shared by YSL Beauty Official (@yslbeauty) on

 

Η ηθοποιός θα ενσαρκώσει τον εθιστικό, αντισυμβατικό και τολμηρό χαρακτήρα του Black Opium με έναν πρωτοποριακό, κομψό και αβίαστα cool τρόπο και στην ουσία η πρώτη φορά που θα τη δούμε με το άρωμα θα είναι σε μια νέα εντυπωσιακή καμπάνια που υπόσχεται να δελεάσει ένα νέο κοινό και να ενθουσιάσει τις υπάρχουσες λάτρεις του αρώματος.

 

«Είμαι ενθουσιασμένη που θα γίνω η πρέσβειρα ενός τόσο απίστευτου, τολμηρού και εμβληματικού αρώματος. Το Black Opium είναι ένας μοντέρνος θρύλος, και είναι τιμή μου που θα μοιραστώ τη δύναμή του με ένα παγκόσμιο κοινό. Έχω απολαύσει τη συνεργασία μου με αυτή τη διαχρονική μάρκα μέχρι σήμερα και ανυπομονώ να εξελιχθεί σε ένα νέο επίπεδο.» δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

Το νέο κεφάλαιο διαδραματίζεται σε ένα ζεστό, αστικό τοπίο, κάπου στην Ασία, το οποίο ταυτίζεται με τον περιπετειώδη και εθιστικό κόσμο του Black Opium. Σε αυτή τη νέα καμπάνια που γυρίστηκε από τον διεθνή φωτογράφο και σκηνοθέτη Jonas Lindstroem, το ξεχωριστό τολμηρό στυλ, το αγορίστικο κούρεμα και το εκφραστικό βλέμμα της Zoë αποπνέουν μια ενέργεια και ένα μυστήριο που συναρπάζουν από την πρώτη ματιά, από τη στιγμή που η παρουσία της φωτίζει την οθόνη. Καθώς περνά από στέγη σε στέγη μέσα στη νύχτα, η ομορφιά της ξεχωρίζει. Μαζί της έχει την παρέα της – νεαρούς, μοντέρνους, όμορφους ανθρώπους που εκπροσωπούν τη νέα γενιά των πιστών φίλων του Black Opium, η οποία θα διαδώσει το κάλεσμα. Τολμά να παίζει με την ακαταμάχητη εθιστική της δύναμη. Η συμπεριφορά της είναι εξίσου μαγευτική με το Black Opium Click & Go. Συνοδευόμενη από μια εντυπωσιακή έντυπη και ψηφιακή καμπάνια που φέρει την υπογραφή του Λονδρέζου φωτογράφου Tyrone LeBon, η νέα ιστορία είναι μια δόση εθισμού, μια δόση ζωής και, με την λαμπερή ομορφιά και την ανέμελη συμπεριφορά της Zoë, αποτελεί την ιδανική συνέχεια της ιστορίας του Black Opium. Η νέα καμπάνια του Black Opium με πρωταγωνίστρια τη Zoë Kravitz θα αποκαλυφθεί παγκοσμίως στις 18 Αυγούστου. Μέχρι τότε, stay tuned!

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!