ΜΑΛΛΙΑ

6 hair mists που πρέπει να δοκιμάσεις

Το καλοκαίρι όλες ψάχνουμε ένα πιο ανάλαφρο άρωμα που θα αντικαταστήσει το βαρύ χειμωνιάτικο. Γι' αυτό πολύ συχνά αναζητάς εναλλακτικές λύσεις που θα σου δώσουν τη μυρωδιά που θες χωρίς να γίνεται ενοχλητική.

Η πιο συνηθισμένη λύση είναι ένα αφρόλουτρο και μία κρέμα σώματος με την ίδια μυρωδιά. Πολύ συχνά αυτά τα δύο αρκούν για να έχεις μία ανάλαφρη καλοκαιρινή μυρωδιά.

Για κάτι περισσότερο όμως και με πιο μεγάλη διάρκεια μπορείς να στραφείς στα hair mists. Μπορεί να μην υπάρχει το αντίστοιχο σε κάθε άρωμα που σε αρέσει, σίγουρα όμως θα βρεις αρκετά που θα σου τραβήξουν την προσοχή και θα σου θυμίζουν καλοκαίρι.

Μερικοί ψεκασμοί στα μαλλιά σου λοιπόν είναι αρκετοί για να μυρίζεις τέλεια χωρίς ωστόσο το άρωμα να γίνεται ενοχλητικό. Η ζεστές μέρες επιβάλλουν νότες ελαφριές που  θα σου χαρίζουν την όμορφη καλοκαιρινή αίσθηση που αναζητάς.

Εδώ θα βρεις 6 hair mists που αξίζει να δοκιμάσεις. Κάποια ίσως να τα έχεις δοκιμάσει στη μορφή αρώματος, άλλα όχι. Όλα όμως θα αναδίδουν μία υπέροχη μυρωδιά που θα βγαίνει από τα μαλλιά σου.

1. Valentino Donna Hair Mist

2. Diptyque, Voile Satin pour le Corps et les Cheveux

3. Viktor & Rolf Flowerbomb Bomblicious Hair Mist

4. Thierry Mugler Angel by Mugler Perfuming Hair Mist

5.  Dior J’adore Hair Mist

6. Narciso Rodriguez For Her Hair Mist