KAIA GERBER

H Kaia Gerber ξέρει να σου πει πώς μυρίζει το καλοκαίρι

Κάτω από το φως του ήλιου που δύει, μέσα στα καταπράσινα χωράφια και τις ονειρικές παραλίες της ιδιαίτερης περιοχής Ranchos Palos Verde της California, φορώντας λευκά άνετα ρούχα και λουλούδια στα μαλλιά, η Kaia Gerber παρέα με τις φίλες της, Aube Jolicoeur και Faith Lynch, φαίνεται να απολαμβάνει κάθε στιγμή, ξεδιπλώνοντας τη μαγεία που κρύβεται πίσω από το νέο αρωματικό -άκρως καλοκαιρινό- ελιξήριο του οίκου Marc Jacobs, Daisy Love Marc Jacobs.

 

 

Συνεχίζοντας μετά από τέσσερα χρόνια την εμβληματική ιστορία της σειράς Daisy σχετικά με την φιλία και την αγάπη, ο εμβληματικός οίκος επέλεξε ως μούσα του για ακόμη μία φορά την Kaia -α σου θυμίσω πως είναι το επίσημο πρόσωπο του Marc Jacobs Beauty-  προκειμένου να πρωταγωνιστήσει στη νέα παγκόσμια διαφημιστική καμπάνια του νέου αρώματος Daisy Love, με φωτογράφο τον Βρετανό fashion photographer Alasdair McLennan και τις δημιουργικές κατευθύνσεις της Katie Grand.

 

«Είμαι ενθουσιασμένη που συνεργάζομαι με τον οίκο Marc Jacobs για την καμπάνια του αρώματος Daisy Love. Η καμπάνια απεικονίζει το ελεύθερο πνεύμα της σειράς Daisy στην παραλία, κάτι που ταιριάζει πολύ στην προσωπικότητα μου και ταυτίζεται με το Daisy girl που κρύβω μέσα μου» δήλωσε η Kaia Gerber.

 

Αδιαμφισβήτητα θηλυκό, με μια νεανική και παράλληλα εκλεπτυσμένη σύνθεση, το άρωμα Daisy Love του Marc Jacobs θα μπορούσε να παρομοιαστεί με την ευτυχία που προκαλεί η εικόνα του ήλιου που αντανακλάται στη θάλασσα. Κάτω από τον καθαρό γαλάζιο ουρανό με νότες από cloudberries, φωτεινά και κρεμώδη πέταλα μαργαρίτας και ένα ζεστό άρωμα από κασμιρένιο musk και νότες ξύλου, συνδυάζει ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές εσάνς.

Το άρωμα δημιουργήθηκε από τον master perfumer και για χρόνια συνεργάτη του οίκου Marc Jacobs, Alberto Morillas του αρωματικού οίκου Firmenich, με σκοπό να πρωταγωνιστήσει στην αρωματική σκηνή.

Μετά από αυτό, δεν αισθάνεσαι το καλοκαίρι λίγι πιο κοντά σου;

Κεντρική Φωτογραφία:Instagram/ marcjacobsfragrances