ΑΡΩΜΑ

Τα αρώματα του καλοκαιριού που θα σε ταξιδέψουν

Οι μυρωδιές σε ταξιδεύουν, συνειδητά ή ασυνείδητα. Οικίες, δροσερές, ευχάριστες, λουλουδάτες, όλες τους έχουν τη δύναμη να σε επηρεάσουν, ''επηρεάζοντας'' τις οσφρητικές διόδους σου με πολλούς, συνήθως ευχάριστους τρόπους.

Από την Έφη Ανέστη και τη Χριστίνα Θεοδωροπούλου

Αυτούς τους ευχάριστους τρόπους, θέλει να αναδείξει το beauty department του Ladylike, που έχει λατρεία στα αρώματα. Σε αυτό εδώ το post θα ενημερωθείς για τα αρώματα που θα κάνουν τις διακοπές σου πιο ξεχωριστές.

Βρες μαζί μας τη μυρωδιά του φετινού καλοκαιριού μέσα από εσάνς που θα σε συνεπάρουν.

Έφη

Τα καλοκαίρια μας είναι οι μυρωδιές τους, οι στιγμές μας, τα θέλω μας και η ξεγνοιασιά μας όλη που φλερτάρει με τον ήλιο αυτής της απίθανης χώρας. Και στα καλοκαίρια μας ταιριάζουν πολύ κάποια αρώματα. Κι έχουμε τόσες, μα τόσες υπέροχες επιλογές…

Stark, Peau De Soie

Τούτο εδώ το υπερτέλειο άρωμα είναι για σένα που χεις όρεξη για καλοκαιρινούς έρωτες. Απρόσμενα και κάπως τρυφερά εισχωρεί στην καθημερινότητα για να της δώσει μια διαφορετική αίσθηση. Σαν να κρύβει κι έναν ενθουσιασμό για την απλότητα των μικρών στιγμών. Σαν να αγγίζει ευαίσθητες χορδές. Το λατρεύω. Οι πουδρένιες νότες του πρωταγωνιστούν. Οπότε αν αγαπάς την πούδρα δοκίμασέ το!

A post shared by StarckParfums (@starckparfums) on

 

Bobbi Brown, Beach

Στα ωραία και μαγικά αυτής της καλοκαιρινής ευωδιάς είναι το θαλασσινό νερό και η άμμος, που περιέχεται στη σύνθεση. Το άρωμα Beach είναι στα must-have πάντα, γιατί και μόνο να ψεκάσεις τα ρούχα σου, τις βαλίτσες σου, τις ντουλάπες σου αρκεί για να νιώσεις ότι είσαι διακοπές στον απόλυτο καλοκαιρινό παράδεισο.

 

L’Occitane, Terre De Lumiere

Αυτό είναι ένα πολύ φωτεινό άρωμα που πραγματικά κλείνει μέσα τους τις ομορφιές και τον ήλιο της Προβηγκίας. Είναι λίγο πικάντικο και πολύ γλυκό. Ιδανικό για σένα που λιώνεις με αλλιώτικα συστατικά όπως η λεβάντα, το μέλι, το περγαμόντο και το ροζ πιπέρι.

 

DKNY, Βe Delicious

Ένα σούπερ δροσερό άρωμα, που σε τυλίγει στην πιο ανάλαφρη καλοκαιρινή αύρα. Περιέχει μεταξύ άλλων γκρειπ φρουτ, λίγο αγγούρι, μανόλια και πράσινο μήλο. Συνδυάζεται τέλεια με αέρινα λουλουδάτα φορέματα και φοριέται φουλ σε βόλτες που θες να κάνεις σε παραδεισένιους κήπους με πράσινο. Αγαπώ να το φοράω τα πρωϊνά και στην πόλη.

Χριστίνα

Μία οικεία, γλυκιά αίσθηση αφέλειας, ένα κύμα φρεσκάδας και δροσιάς που σε μεταφέρει σε θάλασσες και νότες από μυρωδάτους κήπους, σε επαρκείς ποσότητες και μαγικές αναμείξεις συνθέτουν για μένα την μυρωδιά του φετινού καλοκαιριού.

Miu Miu, L’eau Bleue Eau de Parfum

A post shared by Miu Miu (@miumiu) on

 

Από το μπουκάλι και μόνο, στο μυαλό σου έρχεται θάλασσα. Πρόκειται για τη νέα, πιο φρέσκια εκδοχή του κλασσικού αρώματος του οίκου που κλείνει μέσα του δροσερές νότες. Αναζωογονητικό και κοριτσίστικο σε καλεί να νιώσεις την χαλαρή πλευρά του καλοκαιριού.

Emporio Armani, Because It’s You

A post shared by Armani Beauty (@armanibeauty) on

 

Η νέα πρόταση της ιταλικής φινέτσας του Armani ήρθε και σου δίνει την ευκαιρία να συνδυάσεις τον αισθησιασμό και την παιχνιδιάρικη διάθεση. Η ζεστασιά της βανίλιας μαζί με τη γλύκα του βατόμουρου και την πολυτέλεια του τριαντάφυλλου συνδέονται μοναδικά και αποτελούν ένα μοναδικό οσφρητικό αποτέλεσμα.

Prada, Candy Gloss

A post shared by Prada (@prada) on

 

H πιο λαχταριστή κολόνια του οίκου Prada ανανεώνεται. Η Prada Candy γίνεται Gloss, δηλαδή πιο γλυκιάμ πιο παιχνιδιάρικη και πιο κοριτσίστικη. Εξάλλου ποια δεν θέλει στο μπάνιο της αυτό το εξαιρετικό, φούξια μπουκάλι που μοιάζει σαν να κρύβει μέσα του ζαχαρωτά; Μύρισέ τη και θα νιώσεις ότι κάνεις μία βουτιά σε πισίνα από marshmallows.

Escada, Fiesta Carioca

A post shared by Laura Topa (@lauratopa) on

 

Πρόκειται για τη limited edition, καλοκαιρινή πρόταση του οίκου Escada. Το Fiesta Carioca από τη στιγμή που το πιάνεις στα χέρια σου, αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα. Το πολύχρωμο μπουκάλι σου θυμίζει την πιο ζωντανή πλευρά του καλοκαιριού, ενώ η λουλουδάτη και φρουτώδης μυρωδιά του αρώματος σου ανεβάζει τη διάθεση και σου ξυπνάει τα πιο ευχάριστα συναισθήματα.