ΑΡΩΜΑ

Ελληνίδα η νέα ambassador του αρώματος Chloe

Από την αγκαλιά του Γιώργου Λάνθιμου στην αγκαλιά της πιο φρέσκιας εσάνς του πλανήτη beauty βρέθηκε έτσι απλά η Ariane Labed. Η Ariane, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελλάδα, είναι η νέα (και φανταστική κατά εμέ) μούσα του αγαπημένου οίκου αρωμάτων Chloe, που με κάθε νέα εσάνς σκορπίζει φρεσκάδα, καθαριότητα, σαπούνι, πούδρα και όλα αυτά τα φανταστικά που θες ως αίσθηση στην ημέρα σου.

 

Δεν ξέρουμε τίποτα ακόμη για τη συσκευασία και τα συστατικά, αλλά ξέρουμε ότι το νέο άρωμα Chloe με την Ariane να κοσμεί την καμπάνια, θα κυκλοφορήσει το Μάρτιο και ήδη αφήνω μια θέση στο μπάνιο μου, προκειμένου να προστεθεί στη συλλογή μου (τόση σιγουριά για τη μαγεία που θα χαρίζει).

Για σένα που δεν ξέρεις καλά την Ariane να σου αναφέρω ότι σπούδασε χορό και θέατρο πριν από το κινηματογραφικό της ντεμπούτο στην ταινία Attenberg, για την οποία βραβεύτηκε κι ως η καλύτερη ηθοποιός στο φεστιβάλ κινηματογράφου της Βενετίας το 2010. Γνωστή για τους δυναμικούς και ανεξάρτητους χαρακτήρες των ρόλων της η πολλά υποσχόμενη καλλιτέχιδα, γυναίκα του δικού μας Γιώργου Λάνθιμου, πρωταγωνίστησε σε σειρά γαλλικών και διεθνών ταινιών όπως: Before Midnight, Fidelio, l’odyssée d’Alice, Assassin’s Creed, καθώς και στη The Lobster, με την οποία κέρδισε το Jury Prize στο Φεστιβάλ των Καννών το 2015. Τα μελλοντικά της σχέδια περιλαμβάνουν ένα ρόλο στην ταινία Mary Magdalene, μαζί με τους Rooney Mara και Joaquin Phoenix καθώς και ένα ρόλο στο Souvenir:Part 1, με πρωταγωνιστή τον Robert Pattinson.

 

Και μετά αυτή την ανακοίνωση της συνεργασίας η όμορφη Ariane αφήνει ένα χαμόγελο να βγει, μαζι με την πρώτη της δήλωση: “Η γυναίκα που απεικονίζεται στη νέα αυτή καμπάνια είναι ατίθαση, ισχυρή και περιπετειώδης. Κατακτά τον κόσμο και την ομορφιά του και είναι ανήσυχη για όλα όσα έχει να προσφέρει. Υπό αυτή την έννοια, αποτελεί ξεχωριστή έμπνευση για εμένα’’, αναφέρει.

Στη συνέχεια, ακολουθεί δήλωσε της Simona Cattaneo, CMO στην Coty Luxury,: “μ’ αυτό το άρωμα, εξερευνούμε ένα νέο περιβάλλον και παρουσιάζουμε μια διαφορετική όψη της προσωπικότητας της γυναίκας Chloe. O αυθορμητισμός και το ελεύθερο πνεύμα αποτελούν βασικές αξίες τις οποίες πρεσβεύει, ενώ η Αriane αποτελεί την πεμπτουσία της νέας γυναικείας παρουσίας. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για αυτή τη νέα συνεργασία.”

“Ο Ariane συνδυάζει διαφορετικές κουλτούρες και διαθέτει πολλαπλά ταλέντα. Αγαπά να διασχίζει νέους δρόμους για να ανακαλύψει τον κόσμο. Η φυσική της χάρη σε συνδυασμό με την εντυπωσιακή της ομορφιά, την καθιστούν το τέλειο κορίτσι Chloé, με αυτοπεποίθηση και τόλμη », προσθέτει ο Geoffroy de la Bourdonnaye, Διευθύνων Σύμβουλος της Chloé, δίνοντας το στίγμα του νέο αρώματος, που ανυπομονούμε να δοκιμάσουμε.

A post shared by V Stiles (@vera.stiles) on

 

πι.ες: Μέχρι να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το άρωμα ακολουθούμε όλοι μαζί το hashtag #ChloeGirls.

εις το επανιδείν