ΑΡΩΜΑ

Αυτά τα αρώματα θα σε κάνουν να βλέπεις τα πάντα πιο ρομαντικά

Αχ, TOUS ξεχωρίζω όλους όσους βάζουν ένα αρκουδάκι στο κομοδίνο, στο γραφείο, στο αυτοκίνητο ή δίπλα από ένα κόσμημα. Είναι αυτά τα υπέροχα πλάσματα που μπορούν ευκολότερα απ' άλλους να λένε σ' αγαπώ και να το δείχνουν.

A post shared by Rosa Tous (@rosatous) on

Kαι για να τα λέμε όλα μεταξύ μας, αυτά τα κορίτσια (πολύ φίλες μου) φορούν TOUS γιατί τα μπουκάλια TOUS έχουν μια παιδικότητα και θες δες θες φορώντας τα αναδεικνύεις τα πιο ζεστά, τα πιο αληθινά και τα πιο αγαπησιάρικα συναισθήματα.

H TOUS είναι αλήθεια περισσότερα από μία μάρκα. Είναι ένα φαινόμενο. Προσγειώθηκε αρχικά στον κόσμο των κοσμημάτων για να ταράξει τα κλασσικά και να βάλει τη δική της υπογραφή στο καθημερινό και σίγουρα πιο τρυφερό styling.

 

Με ξεχωριστό (πολύ ξεχωριστό) σχεδιασμό και άψογη τεχνική, η TOUS έχει δημιουργήσει μια νέα γλώσσα συναισθημάτων και φαντασίας σ΄όσα θέλει να διηγηθεί και μόνο με το έμβλημά της.

Στη συνέχεια πέρασε και στα αρώματα. Κι έφτιαξε άρωμα για κάθε στιγμή, κάθε βόλτα, κάθε αίσθηση. Πήρε λέξεις κι έννοιες, όπως ευτυχία, απόλαυση, γοητεία, γέλιο, αφέλεια, ειλικρίνεια, χρόνος, προσήλωση, δεκτικότητα και ελπίδα και έφτιαξε πολλά κι αλλιώτικα αρωματικά παζλ που στήνουν τα ωραιότερα παιχνίδια για κάθε βόλτα και εποχή.

 

Κι οι πιο απίθανες και πετυχημένες ιστορίες ξεκινάνε κάπως έτσι…

A post shared by Rosa Tous (@rosatous) on

 

Μια φορά κι έναν καιρό, πριν πολλά – πολλά χρόνια (το 1985) η δραστήρια κι ευφάνταστη Rosa Oriol, η εμπνεύστρια του διάσημου σ’ ολόκληρο τον κόσμο, σήματος,  με σαφή δημιουργική κλίση, εμπνεύστηκε αυτό το απίθανο αρκουδάκι που αργότερα θα γινόταν το υπερτέλειο σύμβολο της μάρκας…

”Σε κάποιο από τα ταξίδια μου, είδα ένα αρκουδάκι σε μια βιτρίνα και μου έφερε πίσω αγαπημένες αναμνήσεις της παιδικής μου ηλικίας. Γιατί να μην φτιάξω ένα χρυσό; Το αρκουδάκι σηματοδότησε την έναρξη της επέκτασής μας και είναι πάντα παρόν στα σχέδιά μας. Είναι πολύ ξεχωριστό για μένα και ξέρω ότι φτάσαμε στο σημείο που είμαστε σήμερα χάρη στο αρκουδάκι. Η τρυφερότητα που μεταδίδει είναι παγκόσμια”, λέει η ίδια και τα μάτια λαμποκοπούν.

A post shared by Rosa Tous (@rosatous) on

Για περισσότερα από 25 χρόνια ιστορίας, το έμβλημα της μάρκας, το λατρεμένο αρκουδάκι, ζεσταίνει τις καρδιές όλων μας με το νεανικό του πνεύμα και έχει γίνει ακόμα και γούρι! Με τις στρογγυλεμένες άκρες και την τρυφερή του φύση, σχεδιάστηκε για να ξυπνήσει τις πιο γλυκές αναμνήσεις της παιδικής ηλικίας μας. Τόσο απλά.

 

Έτσι είναι και τα νέα αρώματα TOUS για μένα. Μικρά θαύματα που σκορπούν αισιοδοξία. Είναι κομψά και πάντα, μα πάντα, τρυφερά (πάρα πολύ τρυφερά και ενδιαφέροντα για να αφήσουν το αποτύπωμά τους).

Για σένα που σ’ αρέσουν τα λουλούδια (τριαντάφυλλο και γιασεμί) θα ξετρελαθείς με το ολοκαίνουργιο Les Colognes Concentrées. Για εκείνον που θες να ”κουμπώνεις” στην αγκαλιά του προτείνω το αντρικό, εκπληκτικό λευκό, της ίδια σειράς,  Les Colognes Concentrées, με γκρέιπφρουτ και μέντα.

Εμείς σου τα κάνουμε δώρο και τα δύο, για εσένα και τον καλό σου.

 

 

Ό,τι κι αν κάνεις, όπου κι αν είσαι να φέρεσαι σαν παιδί. Ξέγνοιαστα κι αγαπησιάρικα (και να κουμπώνεις συχνά στην αγκαλιά του).

A post shared by TOUS Jewelry (@tousjewelry) on

 

εις το επανιδείν με χαμόγελο