ΑΡΩΜΑ

Τα αρώματα που θα φορεθούν μέσα στις γιορτές

Μία μέρα μας χωρίζει από το Δεκέμβριο. Και όπου Δεκέμβριος σημείωσε γιορτές και χριστουγεννιάτικο mood. Κι αν ένα μόνο άρωμα είναι ικανό να σε ταξιδέψει και να σου αλλάξει τη διάθεση στο λεπτό, τότε δεν έχεις παρά να κάτσεις αναπαυτικά στον καναπέ σου και να ανακαλύψεις το ιδανικό αρωματικό ελιξίριο για εσένα.

Συγκεντρώσαμε, λοιπόν, όλα αυτά τα αρώματα που δεν θα χορταίνουμε να μυρίζουμε αυτές τις γιορτές.

Chanel, Gabrielle: Μετά από 15 χρόνια σιωπής , ο γαλλικός Οίκος Chanel έρχεται να ανοίξει άλλο ένα αρωματικό κεφάλαιο στην ιστορία του, “συστήνοντάς” μας το Gabrielle με την υπογραφή του αγαπημένου και υπερταλαντούχου αρωματοποιού, Olivier Polge. Νέο, θηλυκό, φωτεινό, με τα λευκά άνθη να κυριαρχούν στην αρωματική βάση του, το νέο Gabrielle είναι αντισυμβατικά ρομαντικό, όπως άλλωστε και η Gabrielle Chanel, καλώντας κάθε γυναίκα να ανακαλύψει την αληθινή της ταυτότητα και να “λάμψει”, ειδικά την περίοδο γιορτών.

A post shared by CHANEL (@chanelofficial) on

 

Gucci Bloom: “Να είσαι αυτό που θέλεις αν είσαι!” Το πρώτο άρωμα του οίκου Gucci που δημιουργήθηκε εξ’ολοκλήρου βασισμένο στο όραμα του Alessandro Michele, ενσαρκώνει αυτή τη σύγχρονη φιλοσοφία που είναι και η κινητήριος δύναμη του οίκου. “Ήθελα ένα πλούσιο άρωμα λευκών λουλουδιών, μία θαρραλέα εσάνς που θα σε μεταφέρει σε ένα τεράστιο κήπο γεμάτο με πολλά λουλούδια και φυτά, ένα μπουκέτο αφθονίας. Ο κήπος είναι τόσο όμορφος όσο οι γυναίκες. Πολύχρωμος, άγριος, πολυδιάστατος! Έχει τα πάντα. Το άρωμα Gucci Bloom μυρίζει όπως αυτός ο κήπος και σε ταξιδεύει σε ένα φανταστικό προορισμό” επισημαίνει σχετικά ο ευφάνταστος Alessandro Michele και εσύ δεν έχεις παρά να το δοκιμάσεις!

A post shared by Gucci (@gucci) on

 

Moschino So Real Cheap& Chic: Μετά από 20 χρόνια επιτυχίας το Moschino Cheap&Chic έρχεται πιο μοντέρνο και ελκυστικό με το Moschino So Real Cheap& Chic. Το χαρακτηριστικό μπουκάλι παρουσιάζει τέλεια το πρόσωπο της Olive Oyl καθώς και το χρωματιστό και διάφανο φόρεμα Moschino που φοράει, προσδίδοντας μία πινελιά κομψότητας και φινέτσας. Άφησέ το να σε κερδίσει με την πρώτη ματιά!

A post shared by Minou's Perfumery (@minous__) on

 

Michael Kors, Sexy Ruby: Κόκκινο, σαγηνευτικό, λαμπερό και αισθησιακό, το νέο άρωμα του Οίκου απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να δώσουν μια μοναδική νότα στην καθημερινότητα αυτές τις γιορτές. Το ζουμερό βατόμουρο συνδυάζεται με βερίκοκο, πέταλα τριαντάφυλλου και γιασεμί sambac για εξωτική γυναικεία γοητεία και τα ξύλα από κασμίρι προσφέρουν ζεστό τελείωμα. Τι λες;

A post shared by Michael Kors (@michaelkors) on

 

Korres, Eau de Toilette, Water/Cedar/Lime: Αν είσαι αιώνια νοσταλγός του καλοκαιριού και αγαπάς τις πιο ξυλώδεις και πικάντικες αρωματικές νότες, ακόμη και τώρα που πλησιάζουν Χριστούγεννα, stop here! Το νέο άρωμα του Κορρέ συνδυάζει τα εσπεριδοειδή (πορτοκάλι, μανταρίνι, lime) που  σηματοδοτούν την αρχή μίας αρωματικής διαδρομής στρωμένης με νότες της θάλασσας και της γης με τον κέδρο, το vetiver το πιπέρι και το μοσχοκάρυδο, ευωδιές που φέρνουν κοντά τη φρεσκάδα, τη ζεστασιά και την πολυτέλεια. Μπορείς να αντισταθείς;

A post shared by KORRES (@korres.athens) on

 

Lancôme,  La Vie est Belle L’Éclat: Ένα λαμπερό μπουκέτο λουλουδιών που συνδυάζει φρέσκες και ζωηρές νότες περγαμόντου και μανταρινιού με φλοράλ νότες που απογειώνονται με το άρωμα του άνθους πορτοκαλιάς, σε περιμένουν να τις ανακαλύψεις, στο πιο μεθυστικό άρωμα της Lancôme.

 

Bulgari, Goldea The Roman Night: Μια σύγχρονη ερμηνεία της κλασικής συμφωνίας εσπεριδοειδών, που ακτινοβολεί νεότητα και αισθησιασμό, για εσένα που θα έδινες τα πάντα για μία ρομαντική νύχτα στη Ρώμη. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου, πως στη διαφημιστική καμπάνια, τη βασίλισσα της νύχτας την ενσαρκώνει η Bella Hadid, η οποία επιλέχθηκε ως μούσα του The Roman Night, αιχμαλωτίζοντας τη λάμψη του με τη δική της λαμπερή παρουσία.

A post shared by BVLGARI (@bulgariofficial) on

 

Her Secret Temptation από τη σειρά αρωμάτων Secret με την υπογραφή του Antonio Banderas: Από το 1997, ο Antonio Banderas δημιουργεί τη δική του σειρά αρωμάτων που συνδυάζουν την κομψότητα αλλά και την αποπλάνηση. Κι όπως καταλαβαίνεις, από τη σειρά αρωμάτων με την υπογραφή του, δε θα μπορούσε να λείπει ο μυστικός πειρασμός: Το ”Her Secret Temptation” είναι σχεδιασμένο, λοιπόν, για τη γυναίκα που είναι πρόθυμη να παραδοθεί στον πιο κρυφό πειρασμό και να ενδώσει στην πρόκληση.

4 

Roger Gallet Extrait de Cologne,  Thé Fantaisie: Χαλαρωτικό, αγχολυτικό, τονωτικό με το εκχύλισμα μαύρου τσαγιού να είναι αρωματικά κυρίαρχο. Αποφορτίζει την ένταση και διεγείρει τον νου. Όλα όσα χρειάζεται να αισθανθείς λίγο πριν (ή και κατά τη διάρκεια των γιορτών).Ένα άρωμα με την υπογραφή του Γάλλου αρωματοποιού Alberto Morillas για τη Roger&Gallet, που συνδυάζει την απαράμιλλη φρεσκάδα της υπογραφής ενός Cologne με τη μακράς διάρκειας ένταση ενός Eau de Parfum.  Εξάλλου, αυτό που έχει σημασία, είναι να το διασκεδάζεις!

A post shared by Roger&Gallet (@rogergallet) on

 

Falconeri, Fig: Η πληθωρική φρεσκάδα του γκρέιπφρουτ και του λεμονιού συνδυάζονται με τη γλυκύτητα και τη ζεστασιά του σύκου, δημιουργώντας μία ακαταμάχητα φρέσκια και unisex εσάνς. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που η Falconeri επαναλάνσαρε αυτή την εσάνς.

A post shared by Falconeri (@falconeriofficial) on