BEAUTY

3 σε 1: Το πιο premium πακέτο ομορφιάς για ολοκληρωμένη φροντίδα

Έρχονται Χριστούγεννα και  αν είσαι μία γυναίκα που της αρέσει η περιποίηση, το μακιγιάζ και τα δώρα ομορφιάς, τότε αυτό το άρθρο σε αφορά άμεσα. 

Τι θα έλεγες λοιπόν, αν φέτος έκανες ένα δώρο στον εαυτό σου  (ή στις γυναίκες που αγαπάς)  ένα premium πακέτο ομορφιάς με 3 προϊόντα για ολοκληρωμένη φροντίδα στην καλύτερη τιμή; Το ελληνικό beauty  brand Cleria της Pharmasept έχει το beauty box που ζητάς.

Η ώρα του unboxing….

Το CLERIA Premium Box περιέχει τρία προϊόντα αντιγήρανσης που δεν πρέπει να λείπουν από την καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς μιας γυναίκας και παρέχουν ολοκληρωμένη φροντίδα στην καλύτερη τιμή: Ένα ενυδατικό και αντιγηραντικό έλαιο, μια 24ωρη κρέμα προσώπου για βαθιά ενυδάτωση και ένα super τονωτικό νερό ντεμακιγιάζ.

 

Τι περιλαμβάνει αναλυτικά το CLERIA Premium Box:

-Το εμβληματικό ξηρό λάδι της CLERIA που μπορείς να το χρησιμοποιήσεις στο πρόσωπο, το σώμα αλλά και τα μαλλιά, CLERIA Renewal Dry Oil. Πλούσιο σε ενυδατικά & αντιγηραντικά συστατικά, ενυδατώνει και θρέφει σε βάθος την επιδερμίδα, επαναφέροντας τη νεανική όψη της , χαρίζοντας παράλληλα λάμψη και στα μαλλιά. Έχει υπέροχο άρωμα και ελαφριά υφή που απορροφάται αμέσως χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας.
 

-Την ενυδατική κρέμα προσώπου με 24ωρη κάλυψη και  πλούσια σε αντιγηραντικούς παράγοντες,  CLERIA Lift Effect Cream, που αυξάνει τη σφριγηλότητα, χαρίζει βαθιά ενυδάτωση, μειώνει τις ρυτίδες & τις λεπτές γραμμές και προσφέρει πλούσια αντιοξειδωτική προστασία. Με λίγα λόγια, μόλις βρήκες το μυστικό που θα ξεκλειδώσει τη νεότητά σου.

 

– Το υποαλλεργικό νερό ντεμακιγιάζ για πρόσωπο και μάτια, CLERIA Refreshing Micellar Water, που θα γίνει ο βασικός σύμμαχός σου σε κάθε επιχείρηση «ντεμακιγιάζ».  Απομακρύνει τους ρύπους και το μακιγιάζ , ενυδατώνοντας  και καταπραΰνοντας παράλληλα την επιδερμίδα. Με φυσικούς καθαριστικούς παράγοντες  είναι κατάλληλο για κάθε τύπο επιδερμίδας, ακόμη και για τις πιο ευαίσθητες.

 

Κεντρική Φωτογραφία:Instagram/ Byrdiebeauty