BEAUTY

22ο Athens Exclusive Fashion Week: Τι γίνεται στα παρασκήνια της ομορφιάς

Σημειώνεις λίγο δύο - τρία σημαντικά που πρέπει να ξέρεις για τις επόμενες ημέρες, που η καρδιά της μόδας θα χτυπάει στο Ζάππειο; Η Anna Molinari, η ιδρύτρια και Creative Director του οίκου μόδας Blumarine, θα είναι ανάμεσά μας. Ο Vassilis Zoulias, ετοιμάζει ακόμη μια χρονιά ένα μαγικό σκηνικό με κοκτέιλ φορέματα και θεατρικές λεπτομέρειες κι η αγαπημένη μας Shiseido, ο Ιαπωνικός οίκος καλλυντικών με περισσότερα από 140 χρόνια παρουσίας στο χώρο της ομορφιάς, είναι ο Οfficial Make up Sponsor με επικεφαλή τον υπέροχο και ταλαντούχο Make up Director, Βαγγέλη Θώδο να ζωγραφίζει ήδη με τα πρώτα λουκ, που είδαμε, μπαίνοντας στα παρασκήνια.

 

Νέες τάσεις, έντονα χρώματα, δυναμικά χείλη, έντονες γραμμές eyeliner αλλά και nude αποχρώσεις με ματ σκιές και διάφανες επιδερμίδες, θα κυριαρχούν στα looks όλων των σχεδιαστών, εμπνευσμένα από τη νέα συλλογή μακιγιάζ της Shiseido και την καθοδήγηση του μάγου των χρωμάτων, Βαγγέλη Θώδου. Ο πρωτοπόρος αυτός οίκος της Shiseido συνυφασμένος με τις τέχνες και τη μόδα είναι σίγουρο ότι θα χαρίσει ένα ξεχωριστό χαρακτήρα στην εβδομάδα μόδας, που θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο από 19 έως 22 Οκτωβρίου. Θα είμαι κι εγώ εκεί (για τις μετά λεπτομέρειες. Κοίτα να μείνεις συντονισμένη στα instastories του Ladylike, αλλά και του Beauty Diaries). Αναμένεται να γίνει της ομορφιάς ή καλύτερα ένας σχετικός ομορφοχαμός με χαμογελάρες, λαμπερά βλέμματα και υπέροχες αλαβάστρινες επιδερμίδες.

Σ’ άλλα νέα, οι τελικές πρόβες για την επιμέλεια του make-up των fashion shows πραγματοποιήθηκαν στο Shiseido Experience Center στο κέντρο της Αθήνας, παρουσία σχεδιαστών, μοντέλων κ.α ωραίων αυτού του μπιουτόκοσμου.

 

H Shiseido με το νέο εκπληκτικό Full Lash Multi-Dimension Mascara δίνει ένταση στις βλεφαρίδες αναδεικνύοντας το μέγιστο μήκος τους και την ξεχωριστή καμπύλη για έντονο αποτέλεσμα και πανοραμικό όγκο. Στα μάτια, το ζωηρό κρεμώδες χρώμα των ολοκαίνουργιων σκιών Paperlight Cream Eye Color χαρίζουν ένα ματ αλλά συγχρόνως ημιδιάφανο αποτέλεσμα. Οι έντονες γραμμές eyeliner με τα Instoke Eyeliner Series, εμπνευσμένα από την ιαπωνική τέχνη της καλλιγραφίας, δίνουν μια αλλιώτικη και μοναδική ένταση στο βλέμμα. Τα έντονα κόκκινα κραγιόν από τη συλλογή Rouge Rouge Collection, θα είναι οι αδιαμφισβήτητα πρωταγωνιστές της εβδομάδας μόδας.

‘‘H ομορφιά είναι η θετική αντίληψη της ζωής. Είναι η αντανάκλαση της ισορροπίας και της αρμονίας στην εικόνα μας. Αν θα χρειαζόταν να αποτυπώσω την ομορφιά με μια λέξη, αυτή θα ήταν “φως”. Η ικανότητα να κοιτάς μέσα σου και να φωτίζεσαι. Άλλωστε η ομορφιά είναι παντού’’, δήλωσε σχετικά ο Μake up Director της Shiseido, Βαγγέλης Θώδος.

πι.ες: Κράτησε και το απαραίτητο hashtag #shiseido4axdw για να’χεις να παρακολουθείς από απόσταση του τι θα συμβεί εκεί, στο 22ο Athens Exclusive Fashion Week.