BEAUTY

12 τρόποι να κάνεις τους άλλους να πιστέψουν ότι έχεις ΤΟ σώμα

Το ξέρουμε πως για να έχεις ένα όμορφο σώμα αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι μία ισορροπημένη διατροφή και φυσικά να γυμνάζεσαι. Ρώτα και εμάς εδώ στο LadylLike, που κάνουμε τα πάντα για να βγούμε έτοιμες στην παραλία και να αποτοξινώσουμε το σύστημά μας: Από bikini battle μέχρι τρεις μέρες πίνοντας μόνο χυμούς και τη νέα μόδα στη διατροφή, που λέγεται αλκαλική διατροφή.

Ωστόσο, για σένα που έχεις κουραστεί να κουνάς μέχρι και το μικρό σου δαχτυλάκι και έχει βαρεθεί να κάνεις πειράματα με το τι βάζεις στο στόμα σου, σου έχουμε καλά νέα: 12 τρόπους να δείχνεις κορμάρα “αναίμακτα” και “αβίαστα”.

1. Επένδυσε στο Shapewear

 

Μπορεί να έχεις βαρεθεί να ακούς για το Spanx και άλλα τέτοιου τύπου εσώρουχα που σου κόβουν πόντους, αλλά μάντεψε: πραγματικά δουλεύουν. Ένα καλό shapewear σε μαζεύει και κάνει τις καμπύλες σου να δείχνουν ακαταμάχητες. Ανάλογα με το που έχεις το θέμα διαλέγεις και το κατάλληλο εσώρουχο. Τα αγαπημένα μας είναι τα full-body που σου ρουφάει το στομάχι, λεπταίνει τους μηρούς, σου μεγαλώνει το ντεκολτέ και σου κάνει μία μέση δαχτυλίδι.

2. Αγόρασε ένα καινούργιο σουτιέν

Το ξέρεις πως το 80% των γυναικών φοράνε λάθος νούμερο σουτιέν; Και όμως και αυτό μπορεί να σε κάνει να δείχνει πιο…νταρντάνα. Όταν υπάρχει η σωστή απόσταση ανάμεσα στη μέση και στο στήθος φαίνεσαι πιο λεπτή. Πήγαινε λοιπόν σε ένα κατάστημα εσωρούχων να σε μετρήσει μία επαγγελματίας.

3. Άσε τα βάρη

Έχεις μόνο μερικές μέρες για να αδυνατίσεις πριν πας σε αυτόν το γάμο που σε κάλεσαν; Τότε μην σηκώνεις βάρη. Η άρση βαρών μπορεί να σου προκαλέσει ένα φούσκωμα χάρη στην προσωρινή συσσώρευση γαλακτικού οξέος. Οπότε καλύτερα δοκίμασε pilates ή yoga.

4. Δοκίμασε να πάρεις πεπτικό ένζυμο

Τα πεπτικά ένζυμα βοηθούν στη χημική διάσπαση της τροφής σε μικρότερα, απορροφήσιμα συστατικά, τα οποία ευθύνονται για το φούσκωμα, τα αέρια και άλλα προβλήματα του πεπτικού.

5. Γίνε κολλητή με τη μοδίστρα

Επειδή δεν γεννηθήκαμε και όλες σαν τη Gisele, όταν έχεις να πας κάπου καλεσμένη, αντί να αγοράσεις ένα έτοιμο ρούχο, ράψε ή μεταποίησε ένα που ήδη έχεις, ώστε να τονιστούν τα σωστά σου σημεία και να χαθούν στη μετάφραση τα υπόλοιπα.

6. Κάνε ένα καινούργιο μαλλί

 

Όταν το πρόσωπό σου φαίνεται αδύνατο, τότε ολόκληρη η φιγούρα σου φαίνεται αδύνατη. Επειδή λοιπόν το πρόσωπο είναι το πρώτο πράγμα που βλέπει ο άλλος, φρόντισε να έχεις ένα κούρεμα που να σε κόβει. Για παράδειγμα αν έχει ένα στρογγυλό πρόσωπο τότε μείνει μακριά από τα κουρέματα που πλαισιώνουν περιμετρικά το πρόσωπό σου.

7. Χρησιμοποίησε τη γλώσσα σου

Μπορεί να σου ακουστεί περίεργο, αλλά όταν κολλάς τη γλώσσα σου στον ουρανίσκο, εξαφανίζεται αμέσως το προγούλι.

8. Φτιάξε τη στάση του σώματός σου

Όχι μόνο θα δείχνεις πιο δυνατή και γεμάτη αυτοπεποίθηση, αλλά τα όργανά σου θα λειτουργούν καλύτερα αφού δεν θα τα πιέζεις καμπουριάζοντας. Θα μπαίνει και περισσότερο οξυγόνο στο σύστημα. Αμέ.

9. Φόρεσε τακούνια με χαμηλό κόψιμο στο κουντεπιέ

 

Τα πόδια σου θα φαίνονται πιο λεπτά και πιο ψηλά. Τύφλα να έχουν οι γαζέλες. ιδανικά να τα φοράς με φούστες, φορέματα, ακόμα και με κοντά παντελόνια.

10. Περπάτα

Αν αισθάνεσαι ότι είσαι έτοιμη να σκάσεις πήγαινε μία βόλτα για δέκα λεπτά. Το περπάτημα θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.

11. Μαύρισε

Δεν σου λέμε να γίνεις πορτοκαλί σαν τη Snook, αλλά ένα ελαφρύ μαύρισμα, που μπορείς να το αποκτήσεις με spray, στα πόδια, στα χέρια, στους ώμους και στο λαιμό μπορεί να σε κάνει να δείχνεις πιο αδύνατη.

12. Άσε τα chokers

Τα πολύ σφιχτά κολιέ σε κάνουν στην καλύτερη των περιπτώσεων να μοιάζεις με αγγλικό μπουλντόγκ. Προτίμησε ένα μακρύ μενταγιόν.