ΜΑΛΛΙΑ

Beauty tips για μελαχρινές

Τα μαλλιά είναι ένα από τα πιο σημαντικά σημεία της θηλυκότητάς μας. Είναι αυτό που εντυπωσιάζει τους άνδρες (ξέχνα τα οπίσθια) και τους κάνει να κολλήσουν το βλέμμα τους πάνω μας.

Πώς να το κάνουμε; Ένα πλούσιο μαλλί με λαμπερό χρώμα είναι μεγάλο δέλεαρ. Νιώθεις κι εσύ την αυτοπεποίθησή σου να ανεβαίνει. Οι πιο ποθητές γυναίκες ανά την υφήλιο είναι μελαχρινές.

Έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην Αμερική έδειξε πως το μεγαλύτερο μέρος του ανδρικού πληθυσμού πιστεύει ότι οι μελαχρινές γυναίκες είναι αυτάρκεις, ώριμες, σοβαρές και κατασταλαγμένες.

Όπως καταλαβαίνεις αγαπημένη μου μελαχρινή θα πρέπει να φροντίζεις τα μαλλιά σου ιδιαίτερα για να δείχνουν υγιή και λαμπερά.

Πείτε ναι στις αφέλειες

Ένα από τα πιο ελκυστικά κουρέματα που μπορείς να κάνεις. Κολακεύουν όλα τα πρόσωπα και ”δείχνουν” σε καστανή βάση.

Τέλειος συνδυασμός με κόκκινο

Αν σκοπεύετε να κάνετε κάποια αλλαγή σκεφτείτε τις κόκκινες-μπορντό ανταύγειες. Το χρώμα αυτό ταιριάζει απόλυτα με τα σκούρα μαλλιά σας.

Κάνε μπαλαγιάζ, αντί για ανταύγειες

Πρόκειται για μία τεχνική που θα σου ξανοίξει τα μαλλιά και θα σου χαρίσει φυσικό αποτέλεσμα. Τα μαλλιά σου θα κάνουν χρωματισμούς, όπως το καλοκαίρι με το αλάτι και τον ήλιο.

Βάλτε μέλι

Κάντε μία μάσκα με μέλι και ελαιόλαδο και αμέσως η τρίχα σας θα γίνει πιο απαλή και πιο δυνατή. Το χρώμα σας θα αναδειχθεί.

Μην ξεχνάτε την ψαλίδα

Στο σκούρο μαλλί η ψαλίδα δεν είναι τόσο ορατή, όσο στο πιο ανοιχτό με αποτέλεσμα να το αφήνουμε για πολύ καιρό χωρίς καθάρισμα. Πηγαίνετε τακτικά για να διώχνετε την ψαλίδα και θα δείτε θεαματική αλλαγή.

Λεμόνι για αναδόμηση της τρίχας

Το λεμόνι χάρη στα αντιοξειδωτικά και την βιταμίνη C που περιέχει ανανεώνει και αναδομεί την τρίχα των μαλλιών σας με φυσικό τρόπο.

Με μαύρο τσάι θα τα φωτίσεις

Σε δύο φλυτζάνια βραστό νερό θα βάλετε ένα φακελάκι μαύρο τσάι και θα το αφήσετε στο ψυγείο. Βάλτε το υγρό στα μαλλιά, αφήστε το για 15 λεπτά και ρίχνετε άφθονο νερό. Το χρώμα σας θα αναδειχθεί.

 

Και σου ‘κανε ένα μαλλί το Ladylike.gr

Τα μαλλιά που είναι της μόδας φέτος

3 φυσικά προϊόντα που θα μακρύνουν τα μαλλιά σου

Πιάσε μία κουπ: Αυτά είναι τα πιο ψαγμένα μαλλιά φέτος