ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι αντιδράσεις των διασήμων για την τραγωδία στη συναυλία της Ariana Grande

Μετά την είδηση για την έκρηξη στο Manchester Arena και τη συναυλία της Ariana Grande, συνάδελφοι και φίλοι καλλιτέχνες της τραγουδίστριας, έσπευσαν να εκφράσουν τα συλλυπητήριά τους και τις προσευχές τους στα social media.

Με τουλάχιστον 22 νεκρούς, και πολλούς τραυματίες, ανάμεσα στους οποίους και αρκετοί έφηβοι, οι περισσότεροι celebrities, προσεύχονται για το καλύτερο και δηλώνουν συντετριμμένοι με το συμβάν. Όχι ότι μένει και τίποτ’ άλλο να ειπωθεί δηλαδή.

“Αυτό που συνέβη απόψε στο Μanchester ήταν απαίσιο. Στέλνω την αγάπη και τις προσευχές μου σε όσους έχουν πληγεί”.

“Ο Θεός μαζί με όλους όσοι ήταν σήμερα στη συναυλία της Ariana. Οι προσευχές μου είναι μαζί με εσάς και την γλυκιά, κακομοίρα Ariana! Είναι συνταρακτικό.”

“Προσεύχομαι για τους ανθρώπους στο Manchester. Έχω πολύ όμορφες αναμνήσεις εκεί από τα νιάτα μου και έπειτα”.

“Στέλνω την αγάπη μου στη Μεγάλη Βρετανία, την Ariana Grande και όλους τους υποστηρικτές της που βρέθηκαν σε αυτή την απαίσια επίθεση. Τραγικό”.

“Οι σκέψεις και οι προσευχές μου είναι με όλους όσοι επλήγησαν από αυτή την φοβερή πράξη στο Manchester. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι. Πρέπει να αγαπάμε ο ένας τον άλλον.”

“Συντετριμμένη από τα νέα και ό,τι συνέβη στο Manchester στη συναυλία της Ariana Grande. Στέλνω τις ευχές και τις προσευχές μου σε όλους όσοι έχουν πληγεί”.

“Μanchester, είμαι μαζί σου. Όλη μου την αγάπη”

“Σκέψεις, προσευχές και όλη μου την αγάπη στo Manchester απόψε”

“Αυτή η ιστορία είναι τόσο λυπητερή και τρομακτική. Στέλνω όλη μου την αγάπη στο Manchester”.

“Οι σκέψεις και οι προσευχές μου είναι με τον κόσμο στο Manchester, την Ariana Grande και όλη της την ομάδα. Σπαρακτικό”

“Πονάει η καρδιά μου για την Ariana και κάθε οικογένεια που έχει πληγεί από αυτό το τραγικό συμβάν στην Μεγάλη Βρετανία. Χάθηκαν αθώες ζωές. Λυπάμαι τόσο πολύ”.

“Γίνομαι κομμάτια όταν φαντάζομαι αθώα παιδιά που έχουν πάει σε μια συναυλία να χάνουν τη ζωή τους. Προσεύχομαι για όλους”

“Σπαρακτικά νέα από το Manchester. Ως πατέρα και άνθρωπο με λυπεί βαθιά αυτό που συνέβη. Οι σκέψεις μου είναι με όλους όσοι έχουν πληγεί από αυτή την τραγωδία.”

My heartfelt thoughts and prayers for all those effected by the tragedy in Manchester last night x VB #Manchester

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Beckham (@victoriabeckham) στις

“Τις εγκάρδιες σκέψεις και προσευχές μου για όλους αυτούς που επλήγησαν από την τραγωδία στο Manchester χτες βράδυ”.

“Αυτό που συνέβη στο Manchester είναι αδιανόητο. Οι σκέψεις και οι προσευχές μου είναι με όλους όσοι έχουν πληγεί από αυτή την παράλογη τραγωδία”.

“Οι σκέψεις, οι προσευχές και τα δάκρυά μου για όλους όσοι έχουν πληγεί από την αποψινή τραγωδία στο Manchester. Στέλνω όλη μου την αγάπη.”

“Μακάρι να μπορούσα να κάνω μια μεγάλη αγκαλιά τη φίλη μου την Ariana Grande τώρα. Σ’ αγαπώ. Λυπάμαι πολύ που ήσουν κομμάτι ενός τόσο τραγικού γεγονότος. Τα πιο ειλικρινή μου συλλυπητήρια για όλους όσοι έχουν πληγεί από αυτή την τραγική επίθεση. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να στείλω όλη την ελπίδα και την ειρήνη προς τα εκεί! Αυτό ΠΡΕΠΕΙ να τελειώσει. Όχι άλλος πόλεμος, να μην χάνονται άλλες αθώες ζωές. ΑΓΑΠΗ.”

“Οι σκέψεις και οι προσευχές μου σε όλους όσοι έχουν πληγεί στο Mancester”.

“Kάθε μουσικός νιώθει χάλια και υπεύθυνος απόψε – οι συναυλίες θα έπρεπε να είναι ασφαλείς για εσάς. Είναι ο χειρότερός μας εφιάλτης. Στέλνω αγάπη στο Manchester και την Ariana.”

Κεντρική φωτογραφία: (Photo by Evan Agostini/Invision/AP)